Hopp til innholdet
Kvinne som shopper på nett
BM Finansiering

5 gode grunner til å velge lokalbanken

Å velge en lokalbank kan gi deg og din bedrift mange fordeler. Vi har lokalkunnskap, kortere beslutningsprosesser og personlig oppfølging. Her gir vi deg fem grunner til hvorfor du og din bedrift bør velge lokalbanken.

5 gode grunner til å velge lokalbanken

 • God kjennskap til nærmiljøet

  Våre rådgivere i lokalbanken har god oversikt og kjennskap over lokalområdet. Denne kjennskapen gir et bedre beslutningsgrunnlag når søknader vurderes.
 • Smidigere enn storbankene

  Nasjonale og store banker avviser ofte gode søknader som lokalbankene godkjenner, takket være vår fleksibilitet og bedre kjennskap til lokalt næringsliv.
 • «Kortreiste» beslutninger

  Hos oss er avstanden mellom rådgiver og beslutningstaker kortere. Vi kan vurdere saker uten å være bundet av storbankenes strenge retningslinjer.
 • Rådgivere som forstår bedrifter

  Våre rådgivere kommer tett på bedriftenes daglige drift og kan overføre lærdom til andre kunder og bygge nettverk mellom bedrifter.
 • Vi bryr oss litt ekstra

  Vårt mål er ikke bare å oppnå overskudd, men også å sikre stabil drift og bidra til lokalsamfunnet. Vi ønsker at våre kunder skal lykkes.

Velge lokalbanken?

Om du velger lokalbanken vil du få en bank som virkelig forstår og støtter dine behov. Vi tilbyr personlig rådgivning og konkurransedyktige betingelser for å hjelpe deg og din bedrift.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg, kan du gjøre det her.