Hopp til innholdet

Våre datterselskaper

Tor Espnes

Hva er et datterselskap?

Trøndelag Sparebanks datterselskaper er selskaper hvor banken har en eierandel på minst 50%, eller på annen måte bestemmer over.

Ansatte i Dalum Regnskap

Dalum Regnskap AS

Dalum Regnskap har ført regnskap for næringsdrivende i distriktet helt fra 1960-tallet. Metodene har vært i stadig utvikling, fra manuell føring til dagens helelektroniske regnskaps- og betalingstjenester. Vi kan bistå med ulike regnskapstjenester og økonomisk rådgivning som er tilpasset den enkeltes behov.

Aktiv Kystregionen

Kystregionen Eiendomsmegling AS

Aktiv Eiendomsmegling Kystregionen er et datterselskap av Trøndelag Sparebank. Vi er en franchisebedrift som tilhører Aktivkjeden i Norge, med hovedkontor på Kyrksæterøra i Heim kommune i bankens lokaler. Aure er også en del av vårt markedsområde. Vi er en erfaren eiendomsmegler med mye lokalkunnskap. Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Heim Aktivum

Heim Aktivum AS

Trøndelag Sparebank er en av tre like store eiere i Heim Aktivum AS. De to andre er Sodvin og Gjensidige. Selskapet er etablert for å hjelpe nye bedrifter i oppstartsfasen både med kapital og kompetanse. Økonomiske bidrag skjer hovedsakelig som aksjekapital, som senere kan selges til gründer eller i markedet. Hovedhensikten med selskapet er å stimulere til ny virksomhet i Heim kommune.