Hopp til innholdet
En kvinne slapper av i en sammenleggbar stol ved siden av en campingvogn, strekker armene lykkelig mot solen. Foran henne er en kano plassert ved bredden av et rolig fjord omgitt av frodige fjell.

Campingvognforsikring
  • Dekker fuktskader, gnagere, insekter og andre skadedyr
  • Forsikring av fortelt inkluderer platting og fastmontert utstyr med inntil 30 000 kroner
  • Dekker ferieavbrudd med 1500 kroner hver dag i inntil 14 dager

Hva dekker campingvognforsikringen?

Med vår campingvognforsikring kan du nyte ferien, uansett om du reiser rundt i Norge og utlandet eller camper på fast sted. Hos oss kan du velge mellom fire ulike dekninger alt etter hvor god forsikring du har behov for.

Campingvogn Pluss er vår beste forsikring og gir deg størst mulig trygghet. Husk at rettshjelp, brann og tyveri er inkludert i alle 

Visste du at?

Du må ha grønt kort på campingvognen din ved grenseoverganger som stiller dette som et krav. Vi anbefaler deg å ha med grønt kort på alle reiser utenfor Norden, selv om du kan kjøre i store deler av Europa uten. 

Spørsmål og svar om campingvognforsikring

Nei, du trenger ikke egen ansvarsforsikring på campingvogn siden den er forsikret gjennom kjøretøyet som trekker den.
Uforutsette hendelser som brann, tyveri, hærverk, og ulykker kan forårsake betydelige utgifter. En campingvognforsikring er viktig fordi den beskytter deg økonomisk mot skader som kan oppstå på campingvognen din. Forsikringen hjelper deg med å dekke reparasjoner og erstatningskostnader.
Ja, vi kan forsikre campingvogner på fast plass.

Tips og råd