Hopp til innholdet
Ung jente på elsparkesykkel og ung gutt på sykkel

Forsikring for elsparkesykkel
  • En forsikring du må ha
  • Fra kun 45 kroner i måneden
  • Raskt og enkelt å bestille

Hva dekker forsikringen?

Elsparkesykler og andre små elektriske kjøretøy må forsikres med en lovpålagt ansvarsforsikring. Forsikringen dekker skader på deg selv eller andre personer, i tillegg til andres eiendeler og eiendom.

Visste du at?

Vår innboforsikring dekker tyveri av elsparkesykkel og andre små elektriske kjøretøy. Innbo Pluss dekker også skader som skjer på kjøretøyet ditt.

Men du må fremdeles ha den lovpålagte ansvarsforsikringen i tillegg.

Spørsmål og svar om elsparkesykkel og små elektriske kjøretøy

For å forsikre kjøretøyet må du ha ramme- eller motornummer, modellnavn, produksjonsår og prisen på det små elektriske kjøretøyet.

Rammenummeret finner du vanligvis på undersiden av rammen, på rammerøret, styrerøret eller ved siden av bakhjulet. Hvis du ikke finner nummeret på disse stedene, kan du også sjekke bruksanvisningen eller kontakte produsenten av elsparkesykkelen.
Ja, forsikringen dekker alle som er lovlige brukere av ditt lille elektriske kjøretøy, også de som låner det av deg.
Nei, hvis du leier elsparkesykkel er utleieselskapet ansvarlig for å ha ansvarsforsikring.
Nei, du må ha en forsikring per kjøretøy du eier. Hvis du for eksempel eier en elsparkesykkel og en enhjuling, så må du ha en forsikring for hver av dem.
Nei. Vi forsikrer ikke ulovlige kjøretøy som ikke har ramme- eller motornummer, har en hastighet over 20 km/t ved egen motorkraft som kan skrus opp av brukeren eller sparkesykler er mer enn 1, 20 meter lang.