Hopp til innholdet
En smilende eldre kvinne med kort grått hår og briller ser på en nettbrett.
En dame sitter avslappet hjemme og melder enkelt skade på Eika Forsikring sin nettside.
Meld skade

Skademelding

Utsatt for uhell, sykdom eller tyveri på reise? Her finner du skademeldingsskjema.

Hjemtransport eller sykehusinnleggelse

I slike situasjoner skal du alltid kontakte Eika Forsikring før hjemtransport igangsettes eller ved langvarig sykehusinnleggelse.

 

Hva gjør du hvis du må avbestille?

Før du melder skaden til oss må du ha kontaktet reisearrangøren for avbestilling av reisen, eventuell refusjon fra arrangøren kommer til fratrekk på erstatningen. Det må fremlegges dokumentasjon på avbestillingsårsak, for eksempel bekreftelse fra lege på sykdom.

 

Avbrutt ferie

Hvis ferien blir avbrutt pga. sykdom/ulykke i nærmeste familie bosatt i Norge skal Eika Forsikring kontaktes før hjemreisen igangsettes.

 

Identitetstyveri

Har du mistanke om at økonomiske uregelmessigheter har funnet sted, ta kontakt med oss. For eksempel om du mottar regninger for produkter du ikke har bestilt, får uventede belastninger på ditt kredittkort, mottar varsel om adresseendring eller kredittsjekk som du selv ikke kjenner til. Forsikringen gjelder kortinnehaver og innehaver av tilleggskort. Det er viktig å handle raskt for å sikre din økonomiske sikkerhet.

 

Betalingsforsikring

Ønsker du å melde skadesak i forbindelse med din betalingsforsikring? Bruk vår digitale skadeportal. Crawford & Company utfører skadeoppgjør etter instruks fra, og på vegne av forsikringsselskapet AmTrust International Underwriters DAC.

 

Åpningstider

Mandag til fredag: 08:00-17:00

Når du tar kontakt må du referere til Eika Kredittkort, samt kortnummer. Nummeret finner du på ditt kort.

 

Øyeblikkelig hjelp

Ved behov for øyeblikkelig hjelp, ta kontakt med SOS International a/s +45 70 10 50 50 (24 t).

Når du tar kontakt må du referere til Eika Kredittkort, samt kortnummer. Disse numrene finner du på ditt kort.

 

Reis med trygghet

Vi anbefaler at du tar med deg utskrift av forsikringsvilkårene på reiser utenfor EU og Nord-Amerika. Husk alltid å ta med deg ditt reiseforsikringsbevis.
En smilende eldre kvinne med kort grått hår og briller ser på en nettbrett.

Opplevd et uhell på reisen?

Vi er her for å hjelpe deg! Har du vært utsatt for et uhell, sykdom eller tyveri på reise? Du er ikke alene. Eika Forsikring står klar til å assistere deg med nødvendige skritt videre. LEGG TIL LINK UNDER