Hopp til innholdet
Liten jente med et stort smil som sitter ved siden av faren sin, som holder en sovende baby, i en fargerik utendørssetting.

Du som har barn

Når du har barn har du ikke bare ansvar for deg selv lengre.

Enten du er nybakt eller erfaren forelder, har du noen du skal oppdra og passe på. Da er det viktig å være forberedt hvis noe skjer med deg eller barnet ditt. Vi anbefaler disse forsikringene til deg som har barn.

Du bør ha disse forsikringene

En Barneforsikring er et ekstra sikkerhetsnett som dekker utgiftene det offentlige ikke gjør. Den gir deg økonomisk hjelp hvis barnet ditt blir utsatt for en ulykke eller sykdom. Om barnet ditt blir sykt eller skadet vil det endre på hverdagen til hele familien, spesielt når det varer lenge.

En barneforsikring gjør at du kan fokusere på det som betyr noe i en vanskelig tid. Gjennom støtte til både deg som forelder og til barnet ditt får du friheten til å ta valgene du trenger for å være til stede. Du får muligheten til å gjøre det beste for familien din.

Forsikringen bidrar til å sikre fremtiden til barnet ditt ved å dekke utgifter til medisinsk behandling, reiseutgifter ved behandling og nødvendig tilpassing av hjemmet ditt. Barnet står bedre rustet til å møte en annerledes hverdag.

Du kan skaffe barneforsikring fra barnet er tre måneder til ungdommen er 18 år og den kan beholdes til de fyller 25.
En Uføreforsikring gjør at du ikke mister like mye av lønnen din hvis du blir ufør og mister muligheten til å jobbe. Du beholder selvstendigheten din og står tryggere økonomisk.

Når du mister lønnen din blir det vanskelig å betale faste utgifter, som leie og strøm. Og det blir utfordrende å beholde levestandarden din.

Med en uføreforsikring får du mer enn du kan forvente fra NAV. Jo tidligere du kjøper en uføreforsikring, jo større er sjansen for at du er forsikret for alle mulige uføreårsaker. Har du allerede plager når du søker forsikringen, så kommer den ikke til å dekke dem.

Vår uføreforsikring dekker også hvis du blir ufør på grunn av psykiske sykdommer.

Lurer du på hvor mye du sitter igjen med hvis du blir ufør? Sjekk ut uførekalkulatoren vår.
Hvis du dør etterlater det et stort hull hos de som blir igjen, også i lommeboka. Når to blir til én kan det bli vanskelig å betale på lånet og det er ikke alle som klarer å holde på hjemmet.

Med en Livsforsikring får den du etterlater en sum som gjør det mulig å beholde hjemmet deres. Men pengene kan brukes på hva som helst. For eksempel å nedbetale gjeld, utgifter til begravelsen, regninger du pleide å betale for, eller for å ha en buffer.
Rådgiver med headset

Vil du snakke om forsikringene du trenger?

Nå som du vet litt mer om hvilke forsikringer du burde ha frister det kanskje med en prat med noen som virkelig kan forsikringer? Vi snakker gjerne med deg om behovene dine og syr sammen en pakke for deg.

Arve Hasselvold

Arve Hasselvold

Kunderådgiver Forsikring

Endre Johnny Stormo

Endre Johnny Stormo

Kunderådgiver Forsikring

Rådgiver

Gry Mari Røe

Kunderådgiver Forsikring