Hopp til innholdet
Ung mann og kvinne på kafe med mat og kaffe

Du som er ung og lovende

Finn den beste forsikringen for deg som er ung. Enkelt, forståelig og rett på sak. Sikre fremtiden din med våre råd og tips!

Når du flytter hjemmefra må du ha dine egne forsikringer. Det kan være vanskelig å vite hvilke forsikringer du bør ha. Men vi skal gjøre vårt beste for å gjøre det litt lettere for deg.

Du bør ha disse forsikringene

Hvis du tjener mer enn 300 000 i året burde du ha en Uføreforsikring. Den gjør at du ikke mister like mye av lønnen din hvis du blir ufør og ikke kan jobbe. Du beholder selvstendigheten din og står tryggere økonomisk. 

Å være ufør vil si at du ikke kan jobbe så mye som du vil, siden du har blitt syk eller skadet. Det finnes flere grader av uførhet. Du kan være ufør noen timer i uka, eller hver dag. 

Når du mister lønnen din blir det vanskelig å betale faste utgifter, som leie og strøm. Det blir også utfordrende å beholde levestandarden din.

Med en uføreforsikring får du mer enn du kan forvente fra NAV. Jo tidligere du kjøper en uføreforsikring, jo større er sjansen for at du er forsikret for alle mulige uføreårsaker. Har du allerede plager når du søker forsikringen, så kommer den ikke til å dekke dem.

Vår uføreforsikring dekker også hvis du blir ufør på grunn av psykiske sykdommer.

Lurer du på hvor mye du får hvis du blir ufør? Sjekk ut uførekalkulatoren vår.

UNG-forsikring er laget for å gjøre forsikringer enkelt for deg som er under 34 år. Der får du samlet alle de viktigste forsikringene på én plass til den nette sum av 172 kroner i måneden. Og i tillegg gir den 25 % rabatt på bilforsikring hvis du trenger det også.

Du får dette i UNG-forsikringen:

Innboforsikring
En innboforsikring sikrer tingene du har hjemme. Når du leier er det utleieren din som må forsikre selve leiligheten eller huset, men det hjelper ikke hvis det skjer noe med tingene dine. Hvis det blir innbrudd, brann, lekkasje eller noe går i bakken, så er det innboforsikringen som gjør at du kan erstatte det som blir ødelagt. Den dekker til og med uhell du har andre steder.

Reiseforsikring
Med reiseforsikring er du sikret fra du går ut døra hjemme. Den gjelder uansett om du skal en rask tur på butikken, eller om du ligger på stranden i syden. Den dekker skader, sykdom, ulykker, tyveri og andre problemer som kan dukke opp på reisen din, uansett om den varer ti minutter eller to måneder.

Ulykkesforsikring
Hvis du er i en ulykke kan du kanskje ikke jobbe like mye på noen uker og det kan dukke opp noen ekstra utgifter. Med en ulykkesforsikring får du erstatning hvis du blir skadet i en ulykke.

Verdigjenstand
Du kan velge å legge til UNG Verdigjenstand for å gjøre laptopen, gitaren eller andre verdifulle eiendeler du er glad i, litt tryggere.

Rådgiver med headset

Vil du snakke om forsikringene?

Nå som du vet litt mer om hvilke forsikringer du burde ha frister det kanskje med en prat med noen som virkelig kan forsikringer? Vi snakker gjerne med deg om behovene dine og syr sammen en pakke for deg.

Arve Hasselvold

Arve Hasselvold

Kunderådgiver Forsikring

Endre Johnny Stormo

Endre Johnny Stormo

Kunderådgiver Forsikring

Rådgiver

Gry Mari Røe

Kunderådgiver Forsikring